NOVOSTI

Osmi nastup IceCom-a na sajmu ugostiteljske opreme u Beogradu. Predstavljni su brojni noviteti u segmentu HORECA opreme i sirovina. Najvecu paznju posjetilaca izazvao je novi koncept sladoleda na tocenje sa insertacijom suvih dodataka, kao i noviteti u proizvodnji gelato-a prije svega veganski ukusi i kremino sladoled. U segmentu opreme za restorane, predstavljeni su premijum proizvodi za termicku obradu hrane, masine za pranje posudja, oprema za picerije, automatizovani grilovi za veliki obim proizvodnje i prodaje i sl.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=BXGuB5C3cHU

Zahvaljujući Vama, našim vernim poslovnim saradnicima i prijateljima, iz godine u godinu zajedno rastemo i razvijamo se. Shodno tome pojavila se potreba da Vas u vremenima koja dolaze dočekujemo u većem prostoru.

Od 01.07.2019. IceCom se nalazi na novoj adresi u ulici Pere Velimirovića 2A na Kanarevom brdu.

Za Vas smo napravili novi Demo centar gde će Vam naše iskusne kolege pripremiti i prezentovati nove ideje i recepte iz Gelato segmenta.

Dobro došli.

IceCom je i ove godine, sedmi put zaredom, uzeo učešće na 15. sajmu HoReCa opreme.Detaljnije…

Poseta fabrici Giuso

Dvadeset poslastičara iz našeg regiona je u organizaciji Icecom-a bila u stručnoj poseti fabrici Giuso, u mestu Bistanjo u Pijemontu, koja se bavi proizvodnjom sirovina za poslastičarstvo i sladolede.

Detaljnije…

Sajam HoReCa opreme 2018Detaljnije…

14. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme održava se od 22.02. do 25.02.2018. pod okriljem Sajma turizma. 

Icecom i ove godine izlaže na sajmu turizma. Ovom prilikom ćemo našim cenjenim kupcima predstaviti niz noviteta u poslastičarstvu i proizvodnji sladoleda.

Očekujemo Vas.

 

 

Posetite nas na ovogodišnjem Adriatic Gastro Show-u od 07. do 10.02.2018. u Splitu gde izložemo celokupan koncept proizvodnje i prodaje gelato i soft sladoleda – od masina za gelato i soft sladoled, do sladoledne baze, sirovina, preliva za dekoraciju, akcesoara.Detaljnije…

Nedavno smo sa američkim Taylor-om potpisali ugovor o poslovnoj saradnji koji podrazumeva ekskluzivno pravo distribucije Taylor proizvoda.

Detaljnije…

Savladajte umetnost pravljenje italijanskog zanatskog sladoleda!

Učinite svoj biznis profitabilnim!
Detaljnije…

Posetite nas u hali 2 na Medjunarodnom sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme koji se odrzava u okviru Medjunarodnog sajma turizma gde cemo izloziti celokupan koncept proizvodnje i prodaje soft i zanatskog sladoleda – od masina za sladoled, do sladoledne baze, preliva za dekoraciju.
Detaljnije…

IceCom dobio priznanje Carpigiani-ja kao distributer koji je značajno premašio planirani obim prodaje. Carpigiani svake godine vrši izbor najboljih medju svojim distributerima u svetu.

Od 01.03.2017. na novoj adresi Bulevar despota Stefana 204C.

Dobrodošli!

© 2017 IceCom doo | Powered by konceptMB
VRH
Pratite nas: