NOVOSTI

Sajam HoReCa opreme 2018Detaljnije…

14. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme održava se od 22.02. do 25.02.2018. pod okriljem Sajma turizma. 

Icecom i ove godine izlaže na sajmu turizma. Ovom prilikom ćemo našim cenjenim kupcima predstaviti niz noviteta u poslastičarstvu i proizvodnji sladoleda.

Očekujemo Vas.

 

 

Posetite nas na ovogodišnjem Adriatic Gastro Show-u od 07. do 10.02.2018. u Splitu gde izložemo celokupan koncept proizvodnje i prodaje gelato i soft sladoleda – od masina za gelato i soft sladoled, do sladoledne baze, sirovina, preliva za dekoraciju, akcesoara.Detaljnije…

Nedavno smo sa američkim Taylor-om potpisali ugovor o poslovnoj saradnji koji podrazumeva ekskluzivno pravo distribucije Taylor proizvoda.

Detaljnije…

Savladajte umetnost pravljenje italijanskog zanatskog sladoleda!

Učinite svoj biznis profitabilnim!
Detaljnije…

Posetite nas u hali 2 na Medjunarodnom sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme koji se odrzava u okviru Medjunarodnog sajma turizma gde cemo izloziti celokupan koncept proizvodnje i prodaje soft i zanatskog sladoleda – od masina za sladoled, do sladoledne baze, preliva za dekoraciju.
Detaljnije…

IceCom dobio priznanje Carpigiani-ja kao distributer koji je značajno premašio planirani obim prodaje. Carpigiani svake godine vrši izbor najboljih medju svojim distributerima u svetu.

Od 01.03.2017. na novoj adresi Bulevar despota Stefana 204C.

Dobrodošli!

© 2017 IceCom doo | Powered by konceptMB
VRH
Pratite nas: