O NAMA

IceCom d.o.o. od svog osnivanja nastoji da ponudi opremu i sirovine visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. U tom cilju sklopili smo ugovore o zastupništvu sa mnogim internacionalnim kompanijama koje zauzimaju liderske pozicije u proizvodnji profesionalne opreme i sirovina za poslastičarstvo. Poslovna reputacija ovih korporacija je najbolja garancija da ćemo našim kupcima u svakom trenutku isporučiti robu visokog kvaliteta.

Svim svojim kupcima pružamo obuku osoblja za rukovanje i održavanje opreme kao i obuku u segmentu koji se odnosi na pripremu finalnih proizvoda. Naš cilj je da zajedno sa Vama postavimo visoke standarde u ugostiteljskoj ponudi. Organizujemo edukativne seminare na kojima gostuju eminentni internacionalni stručnjaci iz oblasti poslastičarske proizvodnje.

U nastojanju da sa kupcima uspostavimo dugoročne partnerske odnose, značajnu pažnju smo posvetili razvijanju uzajamnog poverenja. Služba postprodaje zapošljava kvalifikovanu i specifično, od strane proizvođača opreme, obučen kadar. U našem timu su mladi ljudi koji nastoje da profesionalnim i odgovornim odnosom izgrade i sačuvaju poverenje koje ste nam ukazali. Želeći da naš dalji napredak i razvoj, zavisi isključivo od zasluženog poverenja naših klijenata, IceCom će nastaviti da bude u službi savremenog ugostiteljstva, poštujući načelo da samo profesionalan pristup znači i uspeh na duge staze.

Verujemo da u našem asortimanu možete pronaći proizvode kojima ćete unaprediti i osnažiti Vaš biznis.